"Laat uw project of product beter renderen"
"Meer rendement en tevreden klanten"


Waarom Value Management?
Geld geef je maar één keer uit. De kunst is om die besteding zo maximaal mogelijk uit te nutten. Zeker in tijden waarin we wat minder te besteden hebben, komt dat goed van pas. Maar ook met een ruimer budget betekent dit gewoon meer rendement op uw investering. Value Management faciliteert deze zoektocht naar de ideale balans tussen de mate waarin voorzien wordt in de behoefte en de daarvoor op te offeren middelen.

Value Management (waardeanalyse) is een wereldwijd veelvuldig toegepaste aanpak om (onder andere) de verhouding tussen het resultaat en de bijbehorende investering te optimaliseren. Uit statistische gegevens van bijvoorbeeld ProRail (NL) en de National Highway Authority (USA) blijkt dat met Value Management een gemiddelde besparing van 10% mogelijk is bij gelijkblijvende functionaliteit(en).

Ook binnen de proces- en maakindustrie wordt Value Management veelvuldig ingezet. Het is daar beter bekend onder de naam Value Engineering of Value Analysis. De toepassing zorgt voor het wegnemen van onnodige kosten en borgt een goede aansluiting bij de behoefte van de klant of gebruiker. Toepassing in commerciële sectoren betekent meestal: meer winst!

Value Management is op alles toepasbaar (producten, processen en projecten) is en in verschillende ontwikkelstadia te hanteren. Dat maakt Value Management een veelzijdig instrument dat iedere keer op maat kan worden toegepast al naar gelang de omvang van de uitdaging.

In het maart 2014 start DACE weer met een unieke 6-daagse (3x2 dagen) Nederlandstalige basisopleiding Value Management (face-to-face). Deze basisopleiding is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board) en heeft tot doel om de deelnemer voor te bereiden op het uitvoeren van Value Management studies.

Om de deelnemer zo goed mogelijk voor te bereiden op de praktijk wordt een groot deel van de opleiding besteed aan een case studie om de geleerde theorie direct in de praktijk te oefenen. Na een succesvolle afronding krijgt de deelnemer het DACE BASIS certificaat Value Management. Dit certificaat is gelijkwaardig aan het Amerikaanse AVS certificaat van SAVE International.

INFORMATIE:
 
Kick off van de Value Management opleiding is op 6 februari 2014 in Utrecht.
 
De data van de opleiding is:
12 en 13 maart 2014
19 en 20 maart 2014
26 en 27 maart 2014

Meer informatie vindt u in de flyer.
U kunt zich aanmelden via de website.
 
Met vragen kunt u terecht bij: secretariaat DACE.

Zoeken

sitemap

Deelnemers

Is uw bedrijf aangesloten bij DACE en heeft u geen inlogcodes voor het Extranet op deze website? Dan kunt u deze aanvragen bij het secretariaat: klik hier om e-mail te zenden.

Wilt u actief op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van DACE als Het Netwerk en Het Kenniscentrum voor Cost Engineering en Value Engineering in Nederland, klik hier om een e-mail met uw contactgegevens te zenden en u wordt in het KERNbestand opgenomen.

 

Log in

Inloggegevens kwijt of vergeten? Klik hier