DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Cursus Essenties van Cost Engineering (ECE)

Start: 15-jun-2017
Eind: 23-jun-2017

"Scoren met uw project door een betrouwbare investeringsbegroting en goede beheersing van scope, geld en tijd"

Investeringskapitaal is altijd  een (relatief) schaars goed. Het is dan ook van groot belang dat bedrijven hun investeringsbeslissingen op betrouwbare begrotingen kunnen baseren en dat de eenmaal goedgekeurde projecten goed bewaakt worden met betrekking tot kosten en voortgang. Kortom,  het is van belang om ook uw Project Engineers de essenties van het vak Cost Engineering bij te brengen.

De vierdaagse cursus (2x 2 dagen) is bedoeld voor project engineers en projectleiders die met Cost Engineering en Cost Control in aanraking komen, maar het vak niet als hoofdfunctie hebben. Alle aspecten met betrekking tot het opstellen van begrotingen voor investeringsprojecten en de bewaking hiervan komen aan de orde. De cursus is in het bijzonder gericht op de sectoren procesindustrie en energiebedrijven.


Terug naar het agenda overzicht

Agenda

logoHarsveld_pms282+877.pngBRAND_Master Logo_200_Ver.02.epsFIB-industries-FC.pngRHDHV_WS+D_CMYK.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).pnglogo-Sitech-2-kleuren.png