DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

5-daagse cursus 'Management of Engineering Projects

Start: 26-apr-2019
Eind: 24-mei-2019

Op vrijdag 26 april 2019 start prof. dr. Hans Bakker weer met zijn cursus 'Management of Engineering Projects' aan TU Delft. Dit is een intensieve 5-daagse cursus voor jonge ingenieurs van de deelnemende bedrijven. Deze zeer gewaardeerde Engelstalige cursus wordt gegeven op vijf opvolgende vrijdagen in april en mei. De cursus is bedoeld voor ingenieurs op HBO en WO niveau met maximaal 7 jaar projectervaring in de procesindustrie, energie- en/of infrasector.

Deze unieke cursus biedt jonge ingenieurs de mogelijkheid om op een interactieve manier de kneepjes van het vak te leren. Hans Bakker en z'n team, aangevuld met gastdocenten uit de praktijk, nemen de deelnemers mee door alle fasen en aspecten van een project en laten hen de opgedane kennis toepassen in een aansprekende casestudy. Het boek van Hans Bakker "Management of Engineering Projects - People are Key" dient als leidraad bij de cursus en is inbegrepen bij het cursusmateriaal. Aangezien het een intensieve cursus is, wordt de cursisten gevraagd om naast de vrijdag ook nog eens ongeveer 8 uur per week aan zelfstudie te besteden, zodat het maximale uit de beschikbare tijd gehaald kan worden.

In de flyer die als bijlage is toegevoegd treft u nadere informatie aan. De inhoud van deze 5-daagse cursus is afgestemd met het Industrial Users Panel, waarin bedrijven die de Leerstoel sponsoren zijn aangesloten. Sponsoren van de Leerstoel kunnen gratis 2 jonge ingenieurs afvaardigen. In 2019 kunnen ook niet-sponsoren deelnemen aan de training. De kosten voor deelname van NAP deelnemers zijn € 2.350,00 (ex BTW) en voor niet-NAP deelnemers € 2.750,00 (ex BTW).     

De cursusdata in 2019 zijn als volgt (telkens op vrijdag, locatie TU Delft): 26 april, 3 mei, 10 mei, 17 mei en 24 mei.

Aanmelden kan tot en met 5 april 2019 via aanmeldformulier

Klik hier voor de flyer


Terug naar het agenda overzicht

Agenda

COFELYFabricom_73mm_RGB-Bi-Plain.pngGeurts otrmn.GIFBRAND_Master Logo_200_Ver.02.epsFIB-industries-FC.pngIv-Industrie.pngLogo-Van-Hattum-en-Blankevoort.png