DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

3-daagse DACE Basisopleiding Value Management maart 2017

 

3-daagse DACE Basisopleiding Value Management maart 2017
“Laat uw project of product beter renderen”
“Borgt de aansluiting bij de klantbehoefte”


Steeds meer organisaties (her-)ontdekken de kracht van Value Management om te excelleren in hun markt. In branches zoals proces- en maakindustrie is Value Management meestal beter bekend onder de naam VAVE, Value Analysis of Value Engineering. De toepassing zorgt voor het wegnemen van onnodige kosten en borgt een goede aansluiting bij de behoefte van de klant of gebruiker. Value Management is op alles toepasbaar (producten, processen en projecten) en in verschillende ontwikkelstadia te hanteren. Dat maakt Value Management een veelzijdig instrument dat iedere keer op maat kan worden toegepast al naar gelang de omvang van de uitdaging. Deze 3-daagse basisopleiding is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in wat Value Management is en wat de mogelijkheden zijn voor Value Management binnen hun organisatie.

Op 14 maart 2017 gaat de Nederlandstalige 3-daagse Basisopleiding Value Management van DACE van start. 
De cursus wordt gehouden op: 
14, 15 en 16 maart 2017 in De Parel van Zuilen te Utrecht.                                        

De Basisopleiding Value Management is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board). Na een succesvolle afronding krijgt de deelnemer een Bewijs van Deelname.

Certificering betekent voor de deelnemers een meer professioneel imago, toegang tot netwerken op dit gebied en betere kansen in projecten waarbij Value Management studies verplicht zijn. Voor meer informatie over het Value Management groeipad verwijzen wij graag naar de laatste bladzijde van de flyer.

Aanmelden kan tot 21 februari 2017 via het aanmeldformulier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt u zo snel mogelijk aan!

Uiteraard kunt u met vragen terecht bij het secretariaat van DACE.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Deadline indien abstracts ICEC World Congress 2022

DACE organiseert van 12 t/m 15 juni 2022 het internationale ICEC World Congress in...

Lees verder >>

Verslag DACE contactbijeenkomst: 'Levensduurkosten in de praktijk'

De derde contactbijeenkomst van 2021 werd live gehouden in De Soester Duinen; de tweede keer dat...

Lees verder >>

Pacific Association of Quantity Surveyors (PAQS) Virtual Congress 14-15 November 2021

Creating Smart Cities to Help Build the Future — Embracing Digitalization and...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Ydo-organisatie-adviseurs-logo.pngRdlogo27012013_3.pngKH_Engineering_PMS.pngTata-steel_BM_RGB.pngFrieslandCampina.pngIv-Industrie.png