DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Cursus Essenties van Cost Engineering 2017

Ook al kruipt de economie langzaam uit het dal, investeringskapitaal blijft een schaars goed. Het blijft dan ook van groot belang dat bedrijven hun investeringsbeslissingen op betrouwbare begrotingen kunnen baseren en dat de eenmaal goedgekeurde projecten goed bewaakt worden met betrekking tot kosten en voortgang. Kortom, juist nu is het van belang om uw Project Engineers de essenties van het vak Cost Engineering bij te brengen.

Graag informeren wij u over de Cursus Essenties van Cost Engineering, die wordt georganiseerd op 30 en 31 maart en op 6 en 7 april (4 dagen totaal).

De vierdaagse cursus is bedoeld voor project engineers en projectleiders die met Cost Engineering en Cost Control in aanraking komen, maar het vak niet als hoofdfunctie hebben. Alle aspecten met betrekking tot het opstellen van begrotingen voor investeringsprojecten en de bewaking hiervan komen aan de orde. De cursus is in het bijzonder gericht op de sectoren procesindustrie en energiebedrijven.

Een uitgebreide beschrijving van de cursus treft u in de bijgaande flyer.
Aanmelden kan tot 9 maart 2017 via het aanmeldingsformulier of via onze website.

Wij vragen u vriendelijk de cursusinformatie ook door te sturen naar mogelijk geïnteresseerde collega's en/of relaties.
Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het secretariaat van DACE.
 

 

 

 

 Jack Spits (Dupont),                                                                                                                                                                          cursuscoördinator

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
kliplogo.pngLogo-Van-Hattum-en-Blankevoort.pngYdo-organisatie-adviseurs-logo.pngCOFELYFabricom_73mm_RGB-Bi-Plain.pnglogo_AWL_final.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).png