DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

DACE Basisopleiding Value Management april 2019 “Laat uw project of product beter renderen” “Meer rendement en tevreden klanten”

Geld geef je maar één keer uit. De kunst is om die besteding zo maximaal mogelijk uit te nutten. Zeker in tijden waarin we wat minder te besteden hebben, komt dat goed van pas. Maar ook met een ruimer budget betekent dit gewoon meer rendement op uw investering. Value Management faciliteert deze zoektocht naar de ideale balans tussen de mate waarin voorzien wordt in de behoefte en de daarvoor op te offeren middelen. 

Value Management (waardeanalyse) is een wereldwijd veelvuldig toegepaste aanpak om (onder andere) de verhouding tussen het resultaat en de bijbehorende investering te optimaliseren. Uit statistische gegevens van bijvoorbeeld ProRail (NL) en de National Highway Authority (USA) blijkt dat met Value Management een gemiddelde besparing van 10% mogelijk is bij gelijkblijvende functionaliteit(en). 

Ook binnen de proces- en maakindustrie wordt Value Management veelvuldig ingezet. Het is daar beter bekend onder de naam Value Engineering of Value Analysis. De toepassing zorgt voor het wegnemen van onnodige kosten en borgt een goede aansluiting bij de behoefte van de klant of gebruiker. Toepassing in commerciële sectoren betekent meestal niet alleen meer winst, maar ook meer omzet door tevreden klanten!

Value Management is op alles toepasbaar (producten, processen en projecten) is en in verschillende ontwikkelstadia te hanteren. Dat maakt Value Management een veelzijdig instrument dat iedere keer op maat kan worden toegepast al naar gelang de omvang van de uitdaging.

Op 13 maart 2019 starten we met de kick-off van de unieke 6-daagse (3x2 dagen) Nederlandstalige Basisopleiding Value Management van DACE van start. 
De cursus wordt in drie 2-daagse blokken gehouden op: 
3 en 4 april 2019                                         
10 en 11 april 2019
17 en 18 april 2019                         

Deze basisopleiding is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board) en heeft tot doel om de deelnemer voor te bereiden op het uitvoeren van Value Management studies.
Om de deelnemer zo goed mogelijk voor de bereiden op de praktijk wordt een groot deel van de opleiding besteed aan een case studie om de geleerde theorie direct in de praktijk te oefenen. Na een succesvolle afronding krijgt de deelnemer het DACE Basiscertificaat Value Management. Dit certificaat is gelijkwaardig aan het Amerikaanse AVS certificaat van SAVE International.
In bijgaande flyer en filmimpressie krijgt u een goed beeld van deze opleiding (klik hier voor de filmimpressie). 

Cursisten aan het woord na de DACE Basisopleiding Value Management: 
“De leukste opleiding sinds jaren!” 
“Zeer gevarieerde programma waardoor de dagen omvlogen” 
“Ik raad het mijn collega’s aan!” 
“We werden werkelijk in de watten gelegd” (over de locatie) 

Aanmelden kan tot 1 maart 2019 via bijgevoegd aanmeldformulier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt u zo snel mogelijk aan!

Uiteraard kunt u met vragen terecht bij het secretariaat van DACE.

Terug naar het overzicht

Nieuws

VIEWonVALUE achter het nieuws - graag jouw reactie op de stelling

Het komende magazine van VIEWonVALUE staat in het teken van “prijsbepaling”. In de...

Lees verder >>

De Covid-19 pandemie raakt ook de bouwsector

Welke impact heeft dit voor de bouwkostenontwikkelingen en heeft dit grotere gevolgen dan de al...

Lees verder >>

DACE webinar: "Hoe wordt Parametrische Analyse in de praktijk toegepast in de defensiesector?"

Parametrische analyse in de defensiesector Door de coronacrisis kon de normale...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
FIB-industries-FC.pngDukers-en-de-cock-cmyk.pngT&T_Logo+Strapline.pngCostengineering-Logo.pngRHDHV_WS+D_CMYK.pngRdlogo27012013_3.png