DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

DACE Essenties van Project Cost Control: Het vakgebied in een notendop.

DACE organiseert ook weer volgend jaar de tweedaagse cursus Essenties van Project Cost control, een must voor iedereen die in of rond het vakgebied project management en cost engineering werkt. Naast een overzicht in vogelvlucht zullen alle projectbelanghebbenden iets van hun gading vinden ter verdieping van kennis en inzicht.

Stichting DACE heeft binnen haar netwerk vele ervaren collega's, die maar al te graag hun kennis delen. Op deze manier is de unieke cursus Essenties van Project Cost Control samengesteld die (zoals de naam al doet vermoeden) alle essentiële zaken uit de project controls behandeld. Naast plannen, begroten en cost control wordt ook aandacht besteed aan de context en uitvoering van het project, waarbij een onderdeel contractmanagement aan de komende cursus is toegevoegd. DACE heeft tijdens de contactbijeenkomst met als thema "Is contract synoniem voor Conflict" gemerkt dat dit aspect van projectbeheersing onder haar deelnemers leeft.

De heldere presentaties en oefeningen nemen deelnemers mee in de samenhang van de project controls, waardoor projectmedewerkers met een specifieke focus zoals engineering, planning of inkoop inzicht krijgen in het grote geheel. Projectmanagers van kleinere bedrijven of bedrijven die af en toe te maken hebben met investeringsprojecten, krijgen in twee dagen tijd voldoende bagage om collega's, opdrachtgevers en contractors de juiste vragen te kunnen stellen. Ook komen de diverse elementen van de project life  cycle aan bod, zodat zeker een kompleet beeld wordt gegeven.

Enige reacties van deelnemers die deze cursus al hebben gevolgd:

"Goede mix tussen theorie en praktijk"

"Interessante cursus met veel onderwerpen"

"Pittig, zeer veel onderwerpen, maar boeiend tot de laatste les"

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan bij bureau DACE voor de eerstvolgende cursus op 31 maart en 1 april!
Klik hier voor meer informatie.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
fluor.pngTata-steel_BM_RGB.pnglogo3262.pngDukers-en-de-cock-cmyk.pngCostengineering-Logo.pngVMI-GROUP-logo-PMS355.png