DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

DACE Jaarverslag 2018

2018 was weer een actief jaar voor het DACE netwerk. Een netwerk dat bestaat dankzij de pro deo inzet van vele mensen. Een netwerk dat zichzelf vernieuwd en waar steeds weer nieuwe vrijwilligers, vaak gesteund door hun bedrijf, opstaan. 

Afgelopen jaar was DACE op veel fronten actief. De contactbijeenkomsten werden goed bezocht, de opleidingen/cursussen liepen erg goed en er werd gestart met het tweede cohort van de Cost Engineer Course. Daarbij was er ook de nieuwe cursus ‘Leadership for Cost Engineers’. 

Onlangs is het DACE jaarverslag 2018 verschenen. In de digitale versie van het verslag, wat wij u met deze mail meesturen, kunt u alles wat er in 2018 de revue heeft gepasseerd nog eens rustig nalezen. 

Het DACE bestuur als vertegenwoordigers van ons netwerk gaat zich in 2019 verder inzetten voor al hetgeen we de afgelopen jaren hebben gedaan. In 2019 gaat ook de organisatie van het ICEC 2022 World Congress al veel aandacht vragen en starten we met een SIG Contract Management. En we zullen onszelf de vraag blijven stellen hoe we onze achterban nog beter kunnen bedienen en hoe we kunnen zorgen voor integratie en kennisdeling tussen de SIG’s.

We willen iedereen bedanken voor hun inzet, belangstelling en energie, die ze hebben gebracht naar DACE, ‘het kennisnetwerk voor Cost Engineers en Value Managers.’

Terug naar het overzicht

Nieuws

SAVE International 2020 VIRTUAL Conference

SAVE International Value Summit is elk jaar een evenement voor de internationale community van...

Lees verder >>

ICEC World Congress - Call for Abstracts

Researchers and industry practitioners are invited to submit abstracts for industry and...

Lees verder >>

Vraagbaak geopend voor corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties

De wereld heeft te maken met een pandemie met grote gevolgen. Vanwege de huidige situatie staan...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Ydo-organisatie-adviseurs-logo.pngrws_logo.pngvicoma_fc.pngbronswerk_logo_payoff_rgb_72dpi_v2.pngRHDHV_WS+D_CMYK.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).png