DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

DACE Jaarverslag 2019

In 2019 is het DACE netwerk op veel fronten actief geweest. Een netwerk dat bestaat dankzij de pro deo inzet van vele mensen. Een netwerk dat zichzelf vernieuwd en waar steeds weer nieuwe vrijwilligers, vaak gesteund door hun bedrijf, opstaan. 

De contactbijeenkomsten werden in 2019 goed bezocht en de opleidingen/cursussen liepen prima. In 2019 is ook de 10de Special Interest Group (SIG) gestart, namelijk Contract Management. Hiermee is het gehele pallet van de Cost en Value Engineers voor het DACE netwerk gedekt.

Het DACE bestuur, als vertegenwoordigers van ons netwerk, gaat zich in 2020 verder inzetten voor al hetgeen we de afgelopen jaren hebben gedaan en daarmee verder bouwen aan het fundament van DACE. In 2020 gaat ook de organisatie van het ICEC 2022 World Congress meer aandacht vragen. We zullen onszelf de vraag blijven stellen hoe we onze achterban nog beter kunnen bedienen en hoe we kunnen zorgen voor integratie en kennisdeling tussen de SIG’s. 

We willen iedereen bedanken voor hun inzet, belangstelling en energie, die ze hebben gebracht naar DACE, ‘het kennisnetwerk voor Cost Engineers en Value Managers.’

Download het DACE jaarverslag door op onderstaande foto te klikken.

Terug naar het overzicht

Nieuws

VIEWonVALUE achter het nieuws - graag jouw reactie op de stelling

Het komende magazine van VIEWonVALUE staat in het teken van “prijsbepaling”. In de...

Lees verder >>

De Covid-19 pandemie raakt ook de bouwsector

Welke impact heeft dit voor de bouwkostenontwikkelingen en heeft dit grotere gevolgen dan de al...

Lees verder >>

DACE webinar: "Hoe wordt Parametrische Analyse in de praktijk toegepast in de defensiesector?"

Parametrische analyse in de defensiesector Door de coronacrisis kon de normale...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
KH_Engineering_PMS.pngLogo-Van-Hattum-en-Blankevoort.pngeps.logo-Visser-en-smit-hanab.pngGrontmij-Logo-EPS-(highres-print).pnglogoHarsveld_pms282+877.pngT&T_Logo+Strapline.png