DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

DACE Opleiding Certified Cost Engineer 2020-2022

Wilt u zich verder bekwamen in uw vak? Meldt u dan aan voor de opleiding ‘Certified Cost Engineer’. Want deze opleiding geeft u de professionele handvatten waar het gaat om een betrouwbare budgettering, planning, risicoanalyse en beheersing (van de kosten) van projecten.
De focus van de opleiding is gericht op de toepassing van Cost Engineering in de procesindustrie (petrochemie, food and beverages, etc.), maar gedurende de cursus zullen parallellen worden getrokken naar andere industrieën zoals infrastructuur en constructie. 

Certified Cost Engineer (CCE)
De opleiding is geaccrediteerd door de International Cost Engineering Council (ICEC). Na het behalen van het diploma ontvangt u de officiële titel Certified Cost Engineer (CCE). 

Voor wie?
De opleiding is bestemd voor professionals met een passie voor het vakgebied Cost Enginering, zoals (Jr.) Cost Engineers, Cost Estimators en Project Control Engineers. Zij beschikken over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding en relevante werkervaring of MBO met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Praktische informatie
De opleiding is in het Engels, bestaat uit 6 blokken van drie dagen en vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Nederland. Het eerste blok start in November 2020 en de opleiding loopt tot begin 2022.

U kunt zich aanmelden via het application form. Wij ontvangen uw inschrijving bij voorkeur voor 1 juli 2020. Het maximum aantal deelnemers is 24.

Nadere informatie over onder andere doelgroep, cursusinhoud, studiebelasting en locatie vindt u in bijgaande brochure en op de website van DACE. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

N.B.: heeft u deze opleiding al gevolgd, raadt hem dan aan bij uw collega’s binnen en/of buiten uw bedrijf. Want u weet als geen ander hoe deze opleiding bijdraagt aan een professionele ontwikkeling en een succesvolle uitvoering van uw projecten.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Vraagbaak geopend voor corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties

De wereld heeft te maken met een pandemie met grote gevolgen. Vanwege de huidige situatie staan...

Lees verder >>

DACE Jaarverslag 2019

In 2019 is het DACE netwerk op veel fronten actief geweest. Een netwerk dat bestaat dankzij...

Lees verder >>

DACE contactbijeenkomst 12 maart a.s. is gecanceld!

L.S., In verband met de situatie in Nederland rond het Covid19 virus zegt DACE de...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
logoHarsveld_pms282+877.pngKapp-logo-NW.pngKH_Engineering_PMS.pngbronswerk_logo_payoff_rgb_72dpi_v2.pngCOFELYFabricom_73mm_RGB-Bi-Plain.pngBRAND_Master Logo_200_Ver.02.eps