DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

DACE Opleiding Certified Cost Engineer 2021-2022


Wilt u zich verder bekwamen in uw vak? Meld u dan aan voor de opleiding ‘Certified Cost Engineer’. Want deze opleiding geeft u de professionele handvatten waar het gaat om een betrouwbare budgettering, planning, risicoanalyse en beheersing (van de kosten) van projecten.
De focus van de opleiding is gericht op de toepassing van Cost Engineering in de procesindustrie (petrochemie, food and beverages, etc.), maar gedurende de cursus zullen parallellen worden getrokken naar andere industrieën zoals infrastructuur en constructie. 

Certified Cost Engineer (CCE)
De opleiding is geaccrediteerd door de International Cost Engineering Council (ICEC). Na het behalen van het diploma ontvangt u de officiële titel Certified Cost Engineer (CCE). 

Voor wie?
De opleiding is bestemd voor professionals met een passie voor het vakgebied Cost Enginering, zoals (Jr.) Cost Engineers, Cost Estimators en Project Control Engineers. Zij beschikken over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding en relevante werkervaring of MBO met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Praktische informatie
De opleiding is in het Engels, bestaat uit 6 blokken van drie dagen en vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Nederland. Het eerste blok start in september 2021 en de opleiding loopt tot september 2022.

U kunt zich aanmelden via het application form op de website. Het maximum aantal deelnemers is 24.

Nadere informatie over onder andere doelgroep, cursusinhoud, studiebelasting en locatie vindt u in bijgaande brochure en op de website van DACE. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

N.B.: heeft u deze opleiding al gevolgd, raadt hem dan aan bij uw collega’s binnen en/of buiten uw bedrijf. Want u weet als geen ander hoe deze opleiding bijdraagt aan een professionele ontwikkeling en een succesvolle uitvoering van uw projecten.

Terug naar het overzicht

Nieuws

DACE jaarverslag 2020

2020 is een jaar dat we ons waarschijnlijk nog lang zullen heugen. Toch was het ook een...

Lees verder >>

Verslag DACE webinar 18 maart a.s.: "Value- en Cost Engineering 2.0: Samen sterker"

De tocht naar integrale cost en value engineering Door de coronacrisis werd ook de eerste...

Lees verder >>

Overzicht DACE trainingen 2021

In bijgaand bericht vindt u een overzicht van alle opleidingen die DACE geeft op het...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Rdlogo27012013_3.pngMovares_adviseurs_FC.pngbronswerk_logo_payoff_rgb_72dpi_v2.pngLabel_Tebodin_Hor_CMYK.pnglogo3262.pnglogo-qts_totaal.png