DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Klankbordleden gezocht voor levensduurkosten van toekomstbestendige gebouwen

SIG HCB zoekt klankbordleden voor levensduurkosten van toekomstbestendige gebouwen. U kunt zich aanmelden bij een van de deelnemers, genoemd in het document, of via info@dace.nl.

Levensduurkosten, alle kosten voor bouw en exploitatie in beeld
We zeggen graag dat we goed doordacht ontwerpen en toekomstbestendige gebouwen realiseren. Toch kennen we allemaal wel voorbeelden van gebouwen waar binnen 10 jaar grondige renovaties nodig waren. Of waar het binnenklimaat jaren na de oplevering nog steeds te wensen over liet. Hoe zorgen we ervoor dat we een verantwoorde en duurzame investeringsbeslissing kunnen nemen? Dat begint met inzicht in de levenscyclus van het gebouw en de levensduurkosten.

Op het juiste moment én via een eenduidige en objectieve methode. In het eerste deel van deze serie vertellen we je graag meer over een unieke samenwerking die rond dit thema is ontstaan.

Hier vindt u het complete artikel.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Overzicht DACE trainingen 2021

Cost Engineering Certified Cost Engineer 2021-2022 cursus (CCE) start in maart...

Lees verder >>

DACE Opleiding Certified Cost Engineer 2021-2022

Wilt u zich verder bekwamen in uw vak? Meld u dan aan voor de opleiding ‘Certified Cost...

Lees verder >>

Levensduurkosten, de voordelen van deze methode

We zeggen graag dat we goed doordacht ontwerpen en toekomstbestendige gebouwen realiseren....

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Logo-Van-Hattum-en-Blankevoort.pngHNV_Logo_2spotC.pnglogo-Sitech-2-kleuren.pngGrontmij-Logo-EPS-(highres-print).pngFIB-industries-FC.pngFrieslandCampina.png