DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Livegang website en DACE Prijzenboekje 30e editie!

De 30e editie van het DACE Prijzenboekje in combinatie met de nieuwe website ‘www.dacepricebooklet.com’ is nu verschenen. Zowel het boekje als de website zijn Engelstalig geworden, zodat ook internationale collega's van uw bedrijf deze richtprijzen voor industriële procesinstallaties kunnen raadplegen.

Het boek/website bevat richtprijzen van vrijwel elk onderdeel van een industriële procesinstallatie. Specifieke kosteninformatie wordt gegeven voor procesapparatuur, pijpleidingmateriaal, elektrotechniek, instrumentatie, schilderwerk, isolatie en bouwkunde. Tevens bevat het boekje kengetallen per m2 oppervlakte voor productie-, magazijn-, kantoor- en laboratoriumgebouwen en bouwdeelprijzen voor bouwkundige, installatietechnische en civieltechnische componenten. Het DACE Prijzenboekje is een handig hulpmiddel bij het maken van een kostenraming en bij het afwegen van verschillende uitvoeringsvarianten. Eigen projecten kunnen zo eenvoudig worden doorgerekend. Tevens ideaal voor een snelle toetsing van offerteprijzen. Alle informatie in de nieuwe editie is volledig geactualiseerd. De online versie van DACE Price Booklet is toegankelijk via uw PC en tablet en werkt met Explorer 9 of 10, Google Chrome, Firefox of Safari.
Klik hier voor de advertentie DACE Price Booklet.
Klik hier voor de presentatie "lancering www.dacepricebooklet.com". 

DACE Price Booklet is vanaf heden alleen te bestellen bij BIM Media webshop (www.bimmedia.nl). Ook kunt u een abonnement nemen op de online content via www.dacepricebooklet.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met klantenservice@bimmedia.nl of tel. 070 - 304 67 27.

Voor DACE bedrijfs- en individuele deelnemers geldt een korting bij het bestellen van het Prijzenboekje. Om deze korting te krijgen en voor het activeren van het webbased DACE Price Booklet, dient u bij BIM Media uw DACE Membership nummer door te geven. Het DACE Membership nummer kunt u opvragen bij Bureau DACE (info@dace.nl of 033-2473455).

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Label_Tebodin_Hor_CMYK.pngkliplogo.pngGeurts otrmn.GIFlogo_AWL_final.pngrws_logo.pngLogo-Van-Hattum-en-Blankevoort.png