DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Livegang website en DACE Prijzenboekje 30e editie!

De 30e editie van het DACE Prijzenboekje in combinatie met de nieuwe website ‘www.dacepricebooklet.com’ is nu verschenen. Zowel het boekje als de website zijn Engelstalig geworden, zodat ook internationale collega's van uw bedrijf deze richtprijzen voor industriële procesinstallaties kunnen raadplegen.

Het boek/website bevat richtprijzen van vrijwel elk onderdeel van een industriële procesinstallatie. Specifieke kosteninformatie wordt gegeven voor procesapparatuur, pijpleidingmateriaal, elektrotechniek, instrumentatie, schilderwerk, isolatie en bouwkunde. Tevens bevat het boekje kengetallen per m2 oppervlakte voor productie-, magazijn-, kantoor- en laboratoriumgebouwen en bouwdeelprijzen voor bouwkundige, installatietechnische en civieltechnische componenten. Het DACE Prijzenboekje is een handig hulpmiddel bij het maken van een kostenraming en bij het afwegen van verschillende uitvoeringsvarianten. Eigen projecten kunnen zo eenvoudig worden doorgerekend. Tevens ideaal voor een snelle toetsing van offerteprijzen. Alle informatie in de nieuwe editie is volledig geactualiseerd. De online versie van DACE Price Booklet is toegankelijk via uw PC en tablet en werkt met Explorer 9 of 10, Google Chrome, Firefox of Safari.
Klik hier voor de advertentie DACE Price Booklet.
Klik hier voor de presentatie "lancering www.dacepricebooklet.com". 

DACE Price Booklet is vanaf heden alleen te bestellen bij BIM Media webshop (www.bimmedia.nl). Ook kunt u een abonnement nemen op de online content via www.dacepricebooklet.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met klantenservice@bimmedia.nl of tel. 070 - 304 67 27.

Voor DACE bedrijfs- en individuele deelnemers geldt een korting bij het bestellen van het Prijzenboekje. Om deze korting te krijgen en voor het activeren van het webbased DACE Price Booklet, dient u bij BIM Media uw DACE Membership nummer door te geven. Het DACE Membership nummer kunt u opvragen bij Bureau DACE (info@dace.nl of 033-2473455).

Terug naar het overzicht

Nieuws

Uitnodiging gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019: 'Vested outsourcing en Best Value Procurement'

Hierbij nodigen wij u uit voor de gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst op 6...

Lees verder >>

Verslag DACE Contactbijeenkomst 14 maart 2019 - Contract Management

De eerste contactbijeenkomst van 2019 stond in het teken van de oprichting van de SIG Contract...

Lees verder >>

DACE Jaarverslag 2018

2018 was weer een actief jaar voor het DACE netwerk. Een netwerk dat bestaat dankzij de pro deo...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
FIB-industries-FC.pngeps.logo-Visser-en-smit-hanab.pngLabel_Tebodin_Hor_CMYK.pngfluor.pnglogoHarsveld_pms282+877.pngFrieslandCampina.png