DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

NVBK oproep deelname SIG BIM

In de afgelopen jaren heeft de NVBK (Nederlandse Vereniging Bouwkostendeskundigen) een aantal netwerkbijeenkomsten rond BIM georganiseerd. Veel leden volgen de ontwikkelingen rond dit onderwerp met grote belangstelling. Ook de uitkomst van de poll op de website laat zien dat binnen onze achterban veel animo voor dit onderwerp bestaat. Bijna de helft van alle respondenten heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in het onderwerp ‘BIM en Kosten’.
 
Het bestuur van de NVBK is daarom voornemens een Special Interest Group (SIG) te starten. Een SIG is een werkgroep waarin professionals actief met een gezamenlijk geformuleerd doel aan de slag gaan, om kennis rondom een onderwerp binnen het vakgebied van de bouwkostendeskundige te delen en te ontwikkelen. De SIG is een tijdelijke projectgroep.  
 
Naar aanleiding van een eerdere oproep hebben zich al vijf leden aangemeld. Om een SIG BIM te kunnen starten hebben we nog ruimte voor ongeveer 10 deelnemers, daarom deze uitnodiging, ook aan DACE deelnemers, om aan de SIG BIM deel te nemen. Ben je bezig of wil je je bezig houden met BIM in combinatie met bouwkosten, meld je dan aan voor de NVBK SIG BIM! Dit kan door te reageren naar de NVBK via e-mail. Indien je interesse hebt om de NVBK SIG BIM voor te zitten of mee te helpen organiseren, dan vernemen wij dit ook graag per e-mail.
 
We zijn erg benieuwd naar je reactie.

NVBK Secretariaat

 

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
KH_Engineering_PMS.pngstork_logo_CMYK_7693C.pngeps.logo-Visser-en-smit-hanab.pngT&T_Logo+Strapline.pngRHDHV_WS+D_CMYK.pnglogo3262.png