DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Nieuwe DACE website is live!

DACE heeft op 27 november haar nieuwe logo en website www.dace.nl gelanceerd. Gedurende 25 jaar was een muntstuk het symbool van DACE (Dutch Association of Cost Engineers). Vanaf nu is de vernieuwde website online en weerspiegelt het nieuwe logo de drie-eenheid voor projectmanagement: tijd, kosten en scope. Met een knipoog naar deze Triple Constraint is een bijzonder 3D-model ontworpen, dat zijn vorm ontleent aan een vakwerk van constructie-elementen, die Value Management, projectbeheersing en interactie (netwerk) representeren.
 
De website www.dace.nl is zakelijk en overzichtelijk van opzet en fris van kleur. De open uitstraling wordt versterkt door inhoud, afbeeldingen en activiteiten voor het grootste gedeelte voor iedereen zichtbaar aan te bieden, zonder dat inloggen vereist 

is. Daarnaast is de site op alle hedendaagse media - desktop, laptop, tablet, smartphone - soepel te gebruiken. Vanaf nu is DACE nog beter vindbaar via zoekmachines. Door de drie kleuren blauw en drie kleuren groen in het nieuwe logo functioneel toe te passen, hebben alle zes DACE-competenties (Cost Engineering, Value Management, Special Interest Groups, Opleidingen, Media en DACE als organisatie) een herkenbare en eigen plek op de nieuwe site. Geïnteresseerden kunnen zo de wisselwerking tussen informatievraag en -aanbod optimaal benutten.

De kennisbank van de nieuwe website zijn wij nog aan het vullen met de (DACE) informatie uit www.costandvalue.org. Zodra de kennisbank online komt melden we dit op de website. Om onze groeiende populatie Engelstalige professionals in Nederland optimaal te bedienen, werken we aan een Engelstalige versie van de website. Op veel punten zal deze site dezelfde functionaliteiten bieden als de Nederlandstalige website. We verwachten deze begin 2015 te lanceren.
 
Heeft u interessante vakinhoudelijke informatie voor op onze website en/of suggesties omtrent het gebruik, dan horen wij dit graag. 

Klik hier voor de presentatie lancering nieuw logo, huisstijl en website DACE.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
logo3262.pngHNV_Logo_2spotC.pngstork_logo_CMYK_7693C.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).pngKapp-logo-NW.pngBiodiesel Amsterdam.png