DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Opleiding Certified Cost Engineer 2017

In januari 2017 start de door DACE georganiseerde opleiding Certified Cost Engineer, die loopt tot april 2018. In Februari 2017 vindt de eerste Face to Face van Blok 1 plaats. Na vele jaren van intense en goede samenwerking, hebben DACE en HAN besloten om de samenwerking met betrekking tot de tweejarige opleiding Cost Control Engineer (CCE) te beëindigen. DACE zal de Certified Cost Engineer (CCE) Course zelfstandig voortzetten en veel bekende, maar ook nieuwe partners zullen hieraan mee gaan werken.

 

 

Heeft u (of een collega) in het verleden deze opleiding ook gevolgd, dan weet u hoe de opleiding bijdraagt aan een professionele ontwikkeling en een succesvolle uitvoering van uw projecten. Nu bieden wij een nieuwe generatie professionals de kans om zich verder te bekwamen in het vak.   

De opleiding biedt u de kennis en vaardigheden om een professionele bijdrage te leveren aan een betrouwbare budgettering, planning, risicoanalyse en beheersing van (kosten van) projecten. Na het behalen van het diploma ontvangt de deelnemer de officiële titel Certified Cost Engineer (CCE). 

Professionals met passie voor het vakgebied Cost Engineering, zoals (Jr.) Cost Engineers, Cost Estimators en Project Control Engineers die zich verder willen bekwamen in het vak Cost Engineering voor projecten, kunnen zich aanmelden voor deze opleiding, als zij beschikken over een afgeronde technische hbo- of wo-vooropleiding én enkele jaren relevante werkervaring hebben opgedaan. De focus van de cursus is gericht op de toepassing van Cost Engineering in de procesindustrie (petrochemie, food and beverages, etc.), maar gedurende de cursus zullen parallellen worden getrokken naar andere industrieën zoals infrastructuur en constructie. Nadere informatie over doelgroep, cursusinhoud, studiebelasting, locatie treft u aan in de bijgevoegde brochure. Het maximum aantal deelnemers is 24. Als u zich wilt aanmelden kan dat via de website https://www.dace.nl/certified-cost-engineer. Bij voorkeur ontvangen wij uw inschrijving voor 23 november 2016.

Indien u meer informatie wenst, dan horen wij dat graag van u.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Movares_adviseurs_FC.pngKapp-logo-NW.pngCostengineering-Logo.pnglogoHarsveld_pms282+877.pngCOFELYFabricom_73mm_RGB-Bi-Plain.pngFIB-industries-FC.png