DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

SIG DACE Young Professionals gelanceerd!

 "DACE presenteert de nieuwe Special Interest Group DACE Young Professionals. DACE Young Professionals is het nieuwe platform voor leeftijd- en carrièregenoten tot 35 jaar uit de grond-, weg- en waterbouw, machinebouw, maakindustrie en de procesindustrie. Het doel van DACE Young Professionals is om jonge ingenieurs (hetzij cost engineer, value engineer, risicomanagers of planners) te inspireren en zichzelf te laten ontplooien. Door middel van actieve werksessies, coaching en trainingen werken deelnemers aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en bewustwording van de keten waarin zij werken. Er zullen vier bijeenkomsten per jaar worden georganiseerd, waarbij onderwerpen voorbij kunnen komen als onderhandelen, presentatievaardigheden, businesscases en de spanning tussen ontwerp en praktijk. Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Neem dan contact op via info@dace.nl of DaceYoungProf@gmail.com!"

 

Terug naar het overzicht

Nieuws

Uitnodiging gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019: 'Vested outsourcing en Best Value Procurement'

Hierbij nodigen wij u uit voor de gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst op 6...

Lees verder >>

Verslag DACE Contactbijeenkomst 14 maart 2019 - Contract Management

De eerste contactbijeenkomst van 2019 stond in het teken van de oprichting van de SIG Contract...

Lees verder >>

DACE Jaarverslag 2018

2018 was weer een actief jaar voor het DACE netwerk. Een netwerk dat bestaat dankzij de pro deo...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Iv-Industrie.pngfluor.pngDukers-en-de-cock-cmyk.pnglogo-Sitech-2-kleuren.pngstork_logo_CMYK_7693C.pngFrieslandCampina.png