DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

SIG DACE Young Professionals gelanceerd!

 "DACE presenteert de nieuwe Special Interest Group DACE Young Professionals. DACE Young Professionals is het nieuwe platform voor leeftijd- en carrièregenoten tot 35 jaar uit de grond-, weg- en waterbouw, machinebouw, maakindustrie en de procesindustrie. Het doel van DACE Young Professionals is om jonge ingenieurs (hetzij cost engineer, value engineer, risicomanagers of planners) te inspireren en zichzelf te laten ontplooien. Door middel van actieve werksessies, coaching en trainingen werken deelnemers aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en bewustwording van de keten waarin zij werken. Er zullen vier bijeenkomsten per jaar worden georganiseerd, waarbij onderwerpen voorbij kunnen komen als onderhandelen, presentatievaardigheden, businesscases en de spanning tussen ontwerp en praktijk. Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Neem dan contact op via info@dace.nl of DaceYoungProf@gmail.com!"

 

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Dukers-en-de-cock-cmyk.pngLogo-Van-Hattum-en-Blankevoort.pngTata-steel_BM_RGB.pngRHDHV_WS+D_CMYK.pngBN_kleur.pngLabel_Tebodin_Hor_CMYK.png