DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

SIG DACE Young Professionals van start gegaan!

Op 29 juni is een nieuwe Special Interest Group van start gegaan: DACE Young Professionals (afgekort: DYP). DYP is één van de negen SIG’s die DACE momenteel telt en richt zich op jonge ingenieurs die zich in hoog tempo willen ontwikkelen tot professional in hun vakgebied. Hierbij staan ‘soft skills’, zoals effectief onderhandelen en leiderschapsvaardigheden centraal, maar ook marktontwikkeling en het opstellen van een overtuigende business case. DYP gaat 4 bijeenkomsten per jaar organiseren.

Tijdens de kick-off op 29 juni hebben de leden van de SIG nader kennis met elkaar gemaakt in interactieve kennismakings- en discussiespellen. De kick-off is bijgewoond door Jan-Willem Sanders (directeur DACE), Jacqueline Schlagwein (Arcadis) en (oud-directeur) Julius Freutel. Het benoemde bestuur van DYP, bestaande uit Ellen Duijvestijn, Jan Settels en Anne Nobel, kijkt terug op een geslaagde start!

 

v.l.n.r: Anne Nobel, Ellen Duijvestijn, Jan Settels v.l.n.r. Julius Freutel, Jan-Willem Sanders

 

   
   

Terug naar het overzicht

Nieuws

Uitnodiging gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019: 'Vested outsourcing en Best Value Procurement'

Hierbij nodigen wij u uit voor de gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst op 6...

Lees verder >>

Verslag DACE Contactbijeenkomst 14 maart 2019 - Contract Management

De eerste contactbijeenkomst van 2019 stond in het teken van de oprichting van de SIG Contract...

Lees verder >>

DACE Jaarverslag 2018

2018 was weer een actief jaar voor het DACE netwerk. Een netwerk dat bestaat dankzij de pro deo...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
bronswerk_logo_payoff_rgb_72dpi_v2.pnglogo-Sitech-2-kleuren.pngFrieslandCampina.pngLabel_Tebodin_Hor_CMYK.pngLogo_Windesheim_algemeen_PMS.pngT&T_Logo+Strapline.png