DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

SIG DACE Young Professionals van start gegaan!

Op 29 juni is een nieuwe Special Interest Group van start gegaan: DACE Young Professionals (afgekort: DYP). DYP is één van de negen SIG’s die DACE momenteel telt en richt zich op jonge ingenieurs die zich in hoog tempo willen ontwikkelen tot professional in hun vakgebied. Hierbij staan ‘soft skills’, zoals effectief onderhandelen en leiderschapsvaardigheden centraal, maar ook marktontwikkeling en het opstellen van een overtuigende business case. DYP gaat 4 bijeenkomsten per jaar organiseren.

Tijdens de kick-off op 29 juni hebben de leden van de SIG nader kennis met elkaar gemaakt in interactieve kennismakings- en discussiespellen. De kick-off is bijgewoond door Jan-Willem Sanders (directeur DACE), Jacqueline Schlagwein (Arcadis) en (oud-directeur) Julius Freutel. Het benoemde bestuur van DYP, bestaande uit Ellen Duijvestijn, Jan Settels en Anne Nobel, kijkt terug op een geslaagde start!

 

v.l.n.r: Anne Nobel, Ellen Duijvestijn, Jan Settels v.l.n.r. Julius Freutel, Jan-Willem Sanders

 

   
   

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
HNV_Logo_2spotC.pngbronswerk_logo_payoff_rgb_72dpi_v2.pngRdlogo27012013_3.pngBN_kleur.pnglogo3262.pngTata-steel_BM_RGB.png