DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

SIG VM brengt bezoek aan Bouwcampus

“Moeten we de focus leggen op kosten besparen of waarde toevoegen? Of is allebei mogelijk als we een brug willen vervangen, infrastructuur willen aanpassen of winkels en kantoren willen herbestemmen? Value Management laat zien dat deze belangrijke doelen goed naast elkaar te realiseren zijn. Maar wat is Value Management en welke meerwaarde heeft dit instrument? Donderdag 22 september jl. organiseerde stichting De Bouwcampus in samenwerking met Dutch Association of Cost Engineers (DACE) een workshop Value Engineering voor haar partners. Ruim 40 professionals, werkzaam in verschillende sectoren, woonden de workshop bij.”

Klik hier voor het complete verslag.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Uitnodiging gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019: 'Vested outsourcing en Best Value Procurement'

Hierbij nodigen wij u uit voor de gezamenlijke DACE/NVBK contactbijeenkomst op 6...

Lees verder >>

Verslag DACE Contactbijeenkomst 14 maart 2019 - Contract Management

De eerste contactbijeenkomst van 2019 stond in het teken van de oprichting van de SIG Contract...

Lees verder >>

DACE Jaarverslag 2018

2018 was weer een actief jaar voor het DACE netwerk. Een netwerk dat bestaat dankzij de pro deo...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
FrieslandCampina.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).pngKapp-logo-NW.pngrws_logo.pngYdo-organisatie-adviseurs-logo.pnglogo-Sitech-2-kleuren.png