DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

SIG VM brengt bezoek aan Bouwcampus

“Moeten we de focus leggen op kosten besparen of waarde toevoegen? Of is allebei mogelijk als we een brug willen vervangen, infrastructuur willen aanpassen of winkels en kantoren willen herbestemmen? Value Management laat zien dat deze belangrijke doelen goed naast elkaar te realiseren zijn. Maar wat is Value Management en welke meerwaarde heeft dit instrument? Donderdag 22 september jl. organiseerde stichting De Bouwcampus in samenwerking met Dutch Association of Cost Engineers (DACE) een workshop Value Engineering voor haar partners. Ruim 40 professionals, werkzaam in verschillende sectoren, woonden de workshop bij.”

Klik hier voor het complete verslag.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
Logo-Van-Hattum-en-Blankevoort.pngLabel_Tebodin_Hor_CMYK.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).pngbronswerk_logo_payoff_rgb_72dpi_v2.pnglogoHarsveld_pms282+877.pngLogo_Windesheim_algemeen_PMS.png