DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Samenwerkingsovereenkomst DACE & SAVE international

DACE Cost and Value en SAVE International zijn vanaf 30 maart 2016 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. SAVE is een internationaal netwerk dat beoogt om de 'value methodology' te ontwikkelen en promoten. Dit komt overeen met de missie van DACE, om de vakgebieden Cost Engineering en Value Management te ontwikkelen. Op de foto is de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst te zien. Hierop is in het midden de President van Save International: Mary Ann Lewis te zien. Links: Drew Algase, Vice President Global Affairs van Save International en rechts: Hein de Jong, vertegenwoordiger van DACE SIG VM .

 


De samenwerkingsovereenkomst zorgt dat leden van beide netwerken toegang krijgen tot meer kennis, activiteiten en diensten van beide netwerken. Zo krijgen deelnemers van DACE en SAVE toegang tot elkaars bijeenkomsten (contactbijeenkomsten, symposia en conferenties) tegen een leden-tarief.

Zie voor meer informatie over de komende jaarlijkse conferentie van SAVE. Dit jaar is het thema "The Power of VE." Daarnaast worden de deelnemers van beide netwerken op de hoogte gehouden van laatste actualiteiten in elkaars netwerk door middel van uitwisseling van de magazines, nieuwsbrieven e.d. 

SAVE international: http://www.value-eng.org/

Terug naar het overzicht

Nieuws

Verslag DACE/NVBK contactbijeenkomst 6 juni 2019 - Best Value en Vested: nieuwe procurement trends

Best Value en Vested: nieuwe procurement trends De tweede contactbijeenkomst van 2019...

Lees verder >>

3-daagse DACE awareness Value Management opleiding najaar 2019

“Laat uw project of product beter renderen” “Borgt de aansluiting bij...

Lees verder >>

DACE cursus Essenties van Project Cost Control 2019

Wilt u uw kennis en inzicht in Cost Control vergroten? Meld u dan nu aan voor onze...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
stork_logo_CMYK_7693C.pngDukers-en-de-cock-cmyk.pngGeurts otrmn.GIFKH_Engineering_PMS.pngrws_logo.pngBN_kleur.png