DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Themabijeenkomst: Heeft de projectmanager nog toekomst? (deze bijeenkomst is geannuleerd)

Deze themabijeenkomst is geannuleerd.

Beste genodigde,

Volgende week dinsdag is een mooie themabijeenkomst gepland met als prikkelend thema of de projectmanager in de toekomst nog wel van waarde is. Daar is en wordt heel positief op gereageerd en daar zijn we blij mee!

We concluderen echter dat veel genodigden voor de zeer nabije toekomst een heel ander project op de planning hebben: een vakantie 😉 En terecht want het weer is natuurlijk fantastisch! Daarom is besloten de themabijeenkomst op deze datum te annuleren.

We hopen jullie snel te zien en in ieder geval op woensdag 9 oktober waarop de volgende themabijeenkomst is gepland. Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en (alvast) een fijne zomer gewenst!

Met vriendelijke groeten,

Neuf & Associates

 

Bestaat de rol van projectmanager nog in 2025 of is deze vervangen door een computer? Hoe beheers je als mens nog de verhouding tussen kwaliteit en geld in projecten? En hoe weet jij aan welke waarde jij werkt en voor wie?

Op dinsdag 9 juli 2019 staat de volgende bijeenkomst van Neuf & Associates op het programma over de waarde van projectmanagement anno 2025. Tijdens deze actieve, onderzoekende bijeenkomst gaan we, onder begeleiding van teamcoach projectmanagement Joeri Ponten en gecertificeerd Professional Value Manager Thera de Kramer, met deze vragen aan het werk. Hierbij delen we beelden van projectmanagement in 2025, gaan we zelf actief aan de slag met Value Engineering methodes en brengen we dit samen.

 

Joeri Ponten is teamcoach projectmanagement binnen Neuf & Associates. Daarnaast is hij medeontwikkelaar van de Neuf Academy, het opleidingsonderdeel van Neuf van waaruit onder andere het Young Professionals Program en IPMA trainingen worden georganiseerd. In projecten en groepssessies past hij regelmatig het gedachtengoed van waarde management toe.

 

 

 

 

Thera de Kramer is een gedreven Value Manager die expliciet aan waarde werkt, slim versnelt en verbetert. Ze is oprichtster van Voreia en voorzitster van de Speciale Interesse Groep Value Management van de Stichting DACE. Ze is werkzaam in de GWW als allround facilitator (o.a. Value Engineering, LEAN technieken, Scrum Master en Human Centered Design), als contractmanager en  tenderstrateeg.

 

 

Programma
Wanneer: dinsdag 9 juli 2019 vanaf 15.30 uur
Waar: Flightroom van de Atoomclub Utrecht aan de Atoomweg 50

15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - 18:00 Interactieve presentaties en workshops
18:00 - 19:00 Netwerkborrel met hapjes

Aanmelden
Natuurlijk wordt jouw aanwezigheid zeer op prijs gesteld en nodigen we je van harte uit om je via onderstaande button aan te melden.

Aanmelden

Alvast bedankt voor je interesse en hopelijk tot 9 juli!

Met vriendelijke groeten,

Neuf & Associates

Terug naar het overzicht

Nieuws

DACE 3-daagse opleiding Value Management VM1 voor de Machine- en Maakindustrie maart 2020

  “Gebruik uw ontwerpproces om uw product of project te...

Lees verder >>

Verslag contactbijeenkomst 21 november 2019 - De impact van scope changes

De laatste contactbijeenkomst van 2019 werd verzorgd door de SIG CEPI, Cost Engineering...

Lees verder >>

Vacatures Redactieleden VIEWonVALUE | flexibel en/of vast

Wil jij jouw kennis, netwerk en/of schrijftalent graag met ons delen om het vakgebied van...

Lees verder >>
Naar het nieuwsoverzicht
BN_kleur.pngLogo_Windesheim_algemeen_PMS.pngfluor.pngMovares_adviseurs_FC.pngCOFELYFabricom_73mm_RGB-Bi-Plain.pnglogo-Sitech-2-kleuren.png