DACE is een onafhankelijk stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland.

Reacties op artikel VoV #12 (2022)

Wat is jouw reactie op onze stelling over ‘feiten en onderbuikgevoel’? Reageer voor 4 februari 2022!

Het komende magazine van VIEWonVALUE staat in het teken van “feiten of onderbuikgevoel”. In de rubriek Achter het Nieuws geven mensen uit het werkveld in het kort hun reactie op een recent nieuwsitem over cost en value engineering. Dit zijn persoonlijke reacties en geven niet noodzakelijk het officiële standpunt weer van hun werkgever of van DACE. Actueel thema is de verwachting van de inflatie, zie deze bijlage met actueel nieuws. Wij zijn benieuwd naar jouw reactie op de volgende stelling:

Gaan we weer terug naar de jaren 80 van de vorige eeuw als het gaat om inflatie? Wat betekent dit voor de prijsontwikkeling en hoe spelen we daar op in?

Eind 2021 en in januari uitgebreid in het nieuws: de prijzen stijgen mede door de corona perikelen harder dan dat we de afgelopen jaren gewend waren. Wat staat ons te wachten en hoe zorgen we er voor dat de ramingen die we produceren toch actueel zijn. Volgen we de prognoses op basis van feiten en analyses of laat je je leiden door je onderbuikgevoel?

We ontvangen graag een korte reactie van 100-200 woorden, voor 4 februari 2022, via info@dace.nl.
De afbeeldingen graag in losse bestanden aanleveren.
Hartelijk dank voor de moeite!

Over View On Value (VOV)
VIEWonVALUE is een informatief, promotioneel vaktijdschrift dat kennis en ervaring uit wil wisselen, inzicht wil bevorderen en belangstelling wil kweken voor het vakgebied van cost- en value engineers. Het vakblad richt zich naast professionals in de werkgebieden ook op het management in deze werkgebieden. VIEWonVALUE wordt uitgegeven door DACE.

Grontmij-Logo-EPS-(highres-print).pngRHDHV_WS+D_CMYK.pngvicoma_fc.pngVMI-GROUP-logo-PMS355.pngTata-steel_BM_RGB.pngKH_Engineering_PMS.png