DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.

VM2-opleiding

Sinds november 2014 organiseert DACE  een 3-daagse Nederlandstalige Advanced I (VM2) opleiding Value Management. Deze opleiding is de tweede stap (van de drie) in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board) en heeft tot doel om de deelnemer verder te ontwikkelen in het toepassen van Value Management. Voor meer informatie over het Value Management groeipad verwijzen wij graag naar de laatste bladzijde van de flyer. Klik hier voor de flyer en hier voor het aanmeldformulier.

 

 

 
De Advanced 1 opleiding is gericht op het verder verbeteren van de competenties en kennis van de Value Manager op het gebied van het begeleiden van Value studies. Deze opleiding heeft een sterk reflectief karakter en biedt tevens een verdere verdieping in technieken en achtergrond. Daarnaast ligt de nadruk op de uitwisseling van opgedane ervaringen/kennis van de deelnemers. Vanwege het sterk reflectieve- en kennisuitwisselingskarakter van de opleiding, blijft de groepsgrootte beperkt tot maximaal 8 deelnemers. 

Ter voorbereiding vragen we alle deelnemers om een uitgevoerde Value Management studie te selecteren om lesstof en ervaringen op te reflecteren. Daarnaast wordt tijdens de kick-off gekeken welke leer/ontwikkeldoelen er zijn, zodat de opleiding hier zo veel mogelijk op kan worden ingericht. De vereiste startkennis is het DACE basiscertificaat VM + 3 geleide VM studies.

 

 

 

De Advanced I opleiding Value Management vindt alleen doorgang bij tenminste 5 aanmeldingen. Het maximaal aantal deelnemers is 8. 

VM2-opleiding


VM2-opleiding

Flyer

Aanmeldformulier

Opleidingsdata 2021:

De opleiding voor 2021 is geannuleerd.

Contact

Bureau DACE
(033 - 247 34 55)
Email

logo_AWL_final.pngKapp-logo-NW.pngKH_Engineering_PMS.pngGF_Blue-CMYK-(uncoated).pnglogo-Sitech-2-kleuren.pngRHDHV_WS+D_CMYK.png