Congres ‘Beheer en Onderhoud van Infrastructuur’

Congres ‘Beheer en Onderhoud van Infrastructuur’

1 februari 2018 om 12:17 door Communicatie DACE 0 reacties

Op 18 april 2018 vindt alweer de 12e editie van het Congres Beheer en onderhoud van infrastructuur plaats op het Bouw- en infrapark te Harderwijk.

VM congres 2018 2

In de loop der jaren is het congres uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en ingenieursbureaus met expertise op het gebied van beheer en onderhoud werkzaam in de sectoren rail, grond-, weg- en waterbouw.
De afgelopen jaren is het congres altijd goed bezocht en de deelnemers beoordeelden de bijeenkomst als bijzonder goed! Ook dit jaar verwachten we u weer en maken er een mooie inspirerende dag van! Klik hier voor de flyer met het complete programma en hier voor de website.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten