Vacatures Redactieleden VIEWonVALUE | flexibel en/of vast

Vacatures Redactieleden VIEWonVALUE | flexibel en/of vast

25 november 2019 om 12:07 door Communicatie DACE 0 reacties

Wil jij jouw kennis, netwerk en/of schrijftalent graag met ons delen om het vakgebied van Cost Engineers en Value Managers verder te vergroten? Dan zijn we op zoek naar jou! Twee keer per jaar verspreidt DACE, het kennisnetwerk van Cost Engineers en Value Managers, het magazine VIEWonVALUE.

Lees dan even verder want de redactie is op zoek naar vaste en/of flexibele redactieleden. 

Wil jij je voor langere tijd binden aan ons magazine? Lees hier de vacature voor een vast redactielid.

Heb je geen tijd voor een (langdurige) vaste verplichting, maar spreekt de functie je wel aan? Haak dan aan bij een losse (thema)uitgave en word flexibel redactielid! Lees hier de vacature voor deze functie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het algemene mailadres van het magazine. WIl je eerst een kijkje nemen in het magazine VIEWonVALUE, kijk dan even op de website van DACE.

vov diverse covers

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten