DACE 3-daagse opleiding Value Management VM1 voor de Machine- en Maakindustrie maart 2020

DACE 3-daagse opleiding Value Management VM1 voor de Machine- en Maakindustrie maart 2020

3 december 2019 om 12:40 door Communicatie DACE 0 reacties

“Gebruik uw ontwerpproces om uw product of project te optimaliseren”

“Zorg voor een betere samenhang tussen de onderlinge deelsystemen"

“Borg de aansluiting bij de klantbehoefte”

Steeds meer organisaties (her-)ontdekken de kracht van Value Management om te excelleren in hun markt. In branches zoals proces- en maakindustrie is Value Management meestal beter bekend onder de naam VA/VE, Value Analysis en Value Engineering. De toepassing ervan zorgt voor het optimaliseren van de prestatie-/kostenverhouding van technische producten, systemen, processen en diensten. Onnodige kosten worden geëlimineerd en de prestatie van de implementaties van de vereiste functies wordt gemaximaliseerd. Hierdoor wordt er enerzijds intern aansluiting en borging gezocht met andere deelsystemen in het totale systeem of product en anderzijds extern een betere aansluiting bij de behoeften en eisen van de klant of gebruiker. Value Management is zeer breed inzetbaar (product, proces, project, dienst) en in verschillende ontwikkelstadia te hanteren. Dat maakt Value Management een veelzijdig instrument dat iedere keer op maat kan worden toegepast al naar gelang de omvang van de uitdaging.

Deze 3-daagse Value Management (VM1) opleiding is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in wat Value Management is en wat de mogelijkheden er van zijn binnen hun organisatie.

Op 16 maart 2020 gaat de Nederlandstalige 3-daagse opleiding Value Management (VM1) voor de Machine- en Maakindustrie van DACE van start. De cursus wordt gehouden op: 16, 17 en 23 maart 2020 in Hotel Vianen.     

Deze Value Management opleiding is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board). Na een succesvolle afronding van het basispakket krijgt de cursist een Bewijs van Deelname. Dit is een startvoorwaarde voor opvolgende opleidingen uit het professioneel groeipad.

De mogelijkheid wordt geboden voor coaching-on-the-job bij de eerste zelf opgezette en uitgevoerde VE-studie.

Certificering betekent voor de deelnemers een meer professioneel imago, toegang tot netwerken op dit gebied en betere kansen in projecten waarbij Value Managementstudies verplicht zijn. Voor meer informatie over het Value Management groeipad verwijzen wij graag naar de DACE-folder met Value Management-opleidingen.

Aanmelden kan tot 2 maart 2020 via het aanmeldingsformulier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt u zo snel mogelijk aan!

Uiteraard kunt u met vragen terecht bij het secretariaat van DACE.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten