DACE Opleiding Certified Cost Engineer 2021-2022

DACE Opleiding Certified Cost Engineer 2021-2022

17 december 2020 om 12:45 door Communicatie DACE 0 reacties

Wilt u zich verder bekwamen in uw vak? Meld u dan aan voor de opleiding ‘Certified Cost Engineer’. Want deze opleiding geeft u de professionele handvatten waar het gaat om een betrouwbare budgettering, planning, risicoanalyse en beheersing (van de kosten) van projecten.

CCE 2021

De focus van de opleiding is gericht op de toepassing van Cost Engineering in de procesindustrie (petrochemie, food and beverages, etc.), maar gedurende de cursus zullen parallellen worden getrokken naar andere industrieën zoals infrastructuur en constructie. 

Certified Cost Engineer (CCE)
De opleiding is geaccrediteerd door de International Cost Engineering Council (ICEC). Na het behalen van het diploma ontvangt u de officiële titel Certified Cost Engineer (CCE). 

Voor wie?
De opleiding is bestemd voor professionals met een passie voor het vakgebied Cost Enginering, zoals (Jr.) Cost Engineers, Cost Estimators en Project Control Engineers. Zij beschikken over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding en relevante werkervaring of MBO met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Praktische informatie
De opleiding is in het Engels, bestaat uit 6 blokken van drie dagen en vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Nederland. Het eerste blok start in september 2021 en de opleiding loopt tot september 2022.

U kunt zich aanmelden via het application form op de website. Het maximum aantal deelnemers is 24.

Nadere informatie over onder andere doelgroep, cursusinhoud, studiebelasting en locatie vindt u in bijgaande brochure en op de website van DACE. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

N.B.: heeft u deze opleiding al gevolgd, raadt hem dan aan bij uw collega’s binnen en/of buiten uw bedrijf. Want u weet als geen ander hoe deze opleiding bijdraagt aan een professionele ontwikkeling en een succesvolle uitvoering van uw projecten.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten