3-daagse Awareness Value Management najaar 2018

3-daagse Awareness Value Management najaar 2018

2 augustus 2021 om 12:47 door Communicatie DACE 0 reacties

“Laat uw project of product beter renderen”
“Borgt de aansluiting bij de klantbehoefte”

BasisOpleidingSteeds meer organisaties (her-)ontdekken de kracht van Value Management om te excelleren in hun markt. In branches zoals proces- en maakindustrie is Value Management meestal beter bekend onder de naam VAVE, Value Analysis of Value Engineering. De toepassing zorgt voor het wegnemen van onnodige kosten en borgt een goede aansluiting bij de behoefte van de klant of gebruiker. Value Management is op alles toepasbaar (producten, processen en projecten) en in verschillende ontwikkelstadia te hanteren. Dat maakt Value Management een veelzijdig instrument dat iedere keer op maat kan worden toegepast al naar gelang de omvang van de uitdaging. Deze 3-daagse basisopleiding is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in wat Value Management is en wat de mogelijkheden zijn voor Value Management binnen hun organisatie.

Op 7 november 2018 gaat de Nederlandstalige 3-daagse Awareness Value Management van DACE van start. 
De cursus wordt gehouden op: 
7, 8 en 15 november 2018 in De Parel van Zuilen te Utrecht.                                        

De Awareness opleiding is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board). Na een succesvolle afronding krijgt de deelnemer een Bewijs van Deelname.

Certificering betekent voor de deelnemers een meer professioneel imago, toegang tot netwerken op dit gebied en betere kansen in projecten waarbij Value Management studies verplicht zijn. Voor meer informatie over het Value Management groeipad verwijzen wij graag naar de laatste bladzijde van de flyer.

Aanmelden kan tot 24 oktober 2018 via bijgevoegd aanmeldformulier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt u zo snel mogelijk aan!

Uiteraard kunt u met vragen terecht bij het secretariaat van DACE.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten