Presentatie Ans Westerink: 28 juni 2022, Soesterduinen

Presentatie Ans Westerink: 28 juni 2022, Soesterduinen

30 mei 2022 om 15:21 door Communicatie DACE 0 reacties

Wat gebeurt er als je bij een verffabriek inkoopt voor de laagste prijs?

Inkopen op laagste prijs? Dat doen we niet nog een keer!Foto Ans Westerink

Ans Westerink (Sr. Process Engineering Manager) illustreert op 28 juni om 19:30 in Soester Duinen aan de hand van de bouw van een nieuwe verffabriek waarom inkopen op basis van laagste prijs (TIC) geen goed idee is en hoe de inkoop op basis van kwaliteit tot een beter eindresultaat kan leiden.  Ans heeft ruim 30 jaar ervaring als Process Engineer en momenteel werkt in de Pharmaceutical & Biotechnology and Medical Technologies Industries. Geïnteresseerd naar haar verhaal, meld je per mail aan via info@dace.nl.

Afbeelding tbv presentatie Ans Westerink

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten