DACE training: 'Leadership for Cost Engineers' november en december 2023

DACE training: 'Leadership for Cost Engineers' november en december 2023

16 maart 2023 om 17:04 door Communicatie DACE 0 reacties

In november en december 2023 vindt de 3-daagse training Leadership for Cost Engineers plaats.

Beste deelnemers,

In 2023 vindt de 3-daagse training Leadership for Cost Engineers plaats. De cursus is de voorgaande keren met heel veel enthousiasme ontvangen.

Bij DACE wordt veel aandacht besteed aan trainingen die bijdragen aan het verbeteren van technische skills. En dat zal niet veranderen, het is de basis van iedere cost engineer.

Uit het netwerk en de trainingen van DACE komt steeds vaker de vraag of de opmerking of er ook aandacht aan persoonlijke ontwikkeling kan worden besteed, de zogenaamde zachte kant van het vakgebied. Voorwaarde om te kunnen excelleren als cost engineer.

 

Hoe kan een cost engineer, in zijn of haar rol, de impact op een project radicaal verhogen? Wilt u groeien in uw rol, dan zult u moeten werken aan uw eigen leiderschapsgedrag. Het slechte nieuws is namelijk dat wat u tot hier heeft gebracht, u niet meer tot daar gaat brengen. Het goede nieuws is dat u niet ziek hoeft te zijn om beter te worden. In een unieke en zeer praktische training leert u om uw sterktes als cost engineer in te zetten en om te denken en te handelen als een project directeur of opdrachtgever.


Het doel van de training is om praktische leiderschapsideeën en -technieken te leren om cost engineers nog effectiever in hun vak te laten zijn en ze voor te bereiden op de volgende stap in hun carrière.

Deze 3-daagse training is specifiek bedoeld voor cost engineering professionals die hun leiderschap snel verder willen ontwikkelen om zo alles te halen uit alles wat ze al hebben.

 

U kunt zich tot 15 oktober aanmelden voor deze training door het bijgevoegde aanmeldformulier terug te sturen naar info@dace.nl

 

Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag van u.

Klik hier voor de flyer

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten