DACE Value Management (VM3) opleiding (3dgn)

DACE Value Management (VM3) opleiding (3dgn)

26 april 2023 om 10:18 door Communicatie DACE 0 reacties

                    DACE Value management VM3 Opleiding pic top pagina

In 2023 wil DACE bij genoeg interesse een VM3-opleiding organiseren. Deze 3-daagse opleiding is bedoeld voor ervaren Value Engineers en gericht op het opzetten van complexe strategische Value Management-trajecten en implementeren van Value Management in de eigen organisatie.
De training
Deze opleiding is de derde stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe. Na een succesvolle afronding en het voldoen aan de ervaringseisen kan men zich kwalificeren voor het PVM-certificaat (Professional in Value Management).
Certificering betekent voor de deelnemers een meer professioneel imago, toegang tot netwerken op dit gebied en betere kansen in projecten waarbij Value Management studies verplicht zijn. Voor meer informatie over het Value Management groeipad verwijzen wij graag naar de laatste bladzijde van deze flyer.
De opleiding is grof weg opgedeeld in 3 delen:
1. Het begrip waarde in verschillende organisaties en een bijpassend VM programma
2. Het opzetten van een strategische VM studie met een bijhorende programmaorganisatie
3. Strategische VM tooling

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten