DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.

Leadership for Cost Engineers

LEADERSHIP FOR COST ENGINEERS

Deze 3-daagse training is specifiek bedoeld voor cost engineering professionals die hun leiderschap snel verder willen ontwikkelen om zo alles te halen uit alles wat ze al hebben. 

Bij DACE wordt veel aandacht besteed aan trainingen die bijdragen aan het verbeteren van technische skills. En dat zal niet veranderen, het is de basis van iedere cost engineer. 

Uit het netwerk en de trainingen van DACE komt steeds vaker de vraag of de opmerking of er ook aandacht aan persoonlijke ontwikkeling kan worden besteed, de zogenaamde zachte kant van het vakgebied. Voorwaarde om te kunnen excelleren als cost engineer.

Afbeelding voor de opleiding

Hoe kan een cost engineer, in zijn of haar rol, de impact op een project radicaal verhogen? Wilt u groeien in uw rol, dan zult u moeten werken aan uw eigen leiderschapsgedrag. Het slechte nieuws is namelijk dat wat u tot hier heeft gebracht, u niet meer tot daar gaat brengen. Het goede nieuws is dat u niet ziek hoeft te zijn om beter te worden. In een unieke en zeer praktische training leert u om uw sterktes als cost engineer in te zetten en om te denken en te handelen als een project directeur of opdrachtgever.

Het doel van de training is om praktische leiderschapsideeën en -technieken te leren om cost engineers nog effectiever in hun vak te laten zijn en ze voor te bereiden op de volgende stap in hun carrière.

Ervaringen van de cursisten
''Met deze cursus weet je wat nodig is om een beter advies te geven voor je (interne) klant.''

''Deze cursus biedt een groot aantal verschillende invalshoeken om zelf te kunnen toepassen in de praktijk.''

''De cursus biedt uitstekend handvatten voor de bezinning en verdieping op je dagelijkse praktijk en helpt de technicus verder in zijn carriere. ''

''Handvaten voor de toekomst. De high performance cost engineer.''


‘’Een cursus die verder gaat dan sec leidinggeven en je stimuleert en activeert om de transitie te maken. Focus op persoonlijke doelen helder te adresseren, te formuleren en tot uitvoer te brengen. Een absolute aanrader voor eenieder die wil groeien in zijn functie en als persoon.’’

‘’Goede interactieve training met onderwerpen die je tot denken zet en direct toepasbaar zijn in de praktijk.’’

‘’Deze cursus zorgt een voor beter bewustzijn van je positie binnen je organisatie. De aangereikte tools en de rol van de psychologie brengen je naar een hoger niveau.’’

‘’Een goede cursus die je handvaten geeft om te groeien als leider in een team van Cost Engineers. De training wordt met vol enthousiasme gegeven door Paul en Jan-Willem.’’

‘’Goede cursus waarbij je veel leert om over de soft skills waar techneuten niet zo goed in zijn, maar wel belangrijk in samenwerking met collega’s en partners. En in de groep een open en gezellige sfeer.

Partners

Partners

DACE is lid van de International Cost Engineering Council (ICEC) Logo ICEC


DACE heeft een samenwerking met:

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen

NVBK

International Cost Engineering Analyst Association

ICEAA

SAVE
Adding Value, Enhancing Ideas.

NVBK-logo alleen voor e-mail Iceaa logo SAVE_logo

Partners

Close