DACE is een onafhankelijke stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland

Prijzenboekje

Prijzenboekje

Prijzenboekje

Editie 36

vk DACE 36

Direct bestellen

Klik hier om DACE Price Booklet te bestellen.

For the English flyer click here

Over het prijzenboekje

Het eerste DACE Prijzenboekje verscheen in 1959. Tegenwoordig verschijnt deze handige bundel met informatie als DACE Price Booklet. Op deze manier sluit DACE aan bij de internationale standaarden en richtprijzen. Vanaf 2014 wordt het Price Booklet in het Engels uit gegeven.

In dit boekje vindt u

  • Richtprijzen voor industriële procesinstallaties, praktisch en onmisbaar bij:

- raming van projecten,
- kostenafweging van alternatieve uitvoeringen,
- toetsing van offerteprijzen,
- vergelijking eigen prijzen met marktprijzen.

U vindt richtprijzen voor vrijwel elk onderdeel van een procesinstallatie. Specifieke kosteninformatie wordt gegeven voor procesapparatuur, pijpleidingmateriaal, elektrotechniek, instrumentatie, schilderwerk, isolatie en bouwkunde. Tevens bevat het kengetallen per m2 oppervlakte voor productie-, magazijn-, kantoor- en laboratoriumgebouwen en bouwdeelprijzen voor bouwkundige, installatietechnische en civieltechnische componenten. De richtprijzen reflecteren werkelijk gemaakte kosten en zijn niet slechts een afspiegeling van catalogusprijzen.


Korting DACE-deelnemer

Voor DACE bedrijfs- en individuele deelnemers geldt een korting bij het bestellen van het Prijzenboekje. 


Online

Het DACE Price Booklet is ook te raadplegen op de website www.dacepricebooklet.com. Het is een waardevol hulpmiddel bij het samenstellen van uw kostenramingen voor industriële procesinstallaties. 

Klik hier voor de presentatie "lancering www.dacepricebooklet.com".


Abonnement

DACE Price Booklet inclusief website wordt om het anderhalve jaar geactualiseerd en uitgebreid met nieuwe ontwikkelingen, materialen etc. Als u een abonnement neemt, dan geldt dit minimaal voor 2 jaargangen. U ontvangt de huidige jaargang en het jaar erna.

Het DACE Prijzenboekje wordt verzorgd door leden van de DACE Special Interest Group Cost Engineering Process Industry, kostendeskundigen die actief betrokken zijn bij investeringsprojecten en midden in de praktijk staan.

Partners

Close