DACE is een onafhankelijke stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland

SAVE

SAVE

SAVE

Samenwerkingsovereenkomst DACE & SAVE international

 

SAVE ondertekeningDACE Cost and Value en SAVE International zijn vanaf 30 maart 2016 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. SAVE is een internationaal netwerk dat beoogt om de 'value methodology' te ontwikkelen en promoten. Dit komt overeen met de missie van DACE, om de vakgebieden Cost Engineering en Value Management te ontwikkelen. Op de foto is de ondertekening van de samen-werkingsovereenkomst te zien. Hierop is in het midden de President van Save International: Mary Ann Lewis te zien. Links: Drew Algase, Vice President Global Affairs van Save International en rechts: Hein de Jong, vertegenwoordiger van DACE SIG VM .

De samenwerkingsovereenkomst zorgt dat leden van beide netwerken toegang krijgen tot meer kennis, activiteiten en diensten van beide netwerken. Zo krijgen deelnemers van DACE en SAVE toegang tot elkaars bijeenkomsten (contactbijeenkomsten, symposia en conferenties) tegen een leden-tarief.

Zie voor meer informatie over de komende jaarlijkse conferentie van SAVE. Dit jaar is het thema "The Power of VE." Daarnaast worden de deelnemers van beide netwerken op de hoogte gehouden van laatste actualiteiten in elkaars netwerk door middel van uitwisseling van de magazines, nieuwsbrieven e.d. 

SAVE international

Partners

Close