DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.

3-daagse Awareness VM1-opleiding

3-daagse Awareness VM1-opleiding

3-daagse Awareness VM1-opleiding

Steeds meer organisaties (her-)ontdekken de kracht van Value Management om te excelleren in hun markt. In branches zoals proces- en maakindustrie is Value Management meestal beter bekend onder de naam VAVE, Value Analysis of Value Engineering. De toepassing zorgt voor het wegnemen van onnodige kosten en borgt een goede aansluiting bij de behoefte van de klant of gebruiker. Value Management is op alles toepasbaar (producten, processen en projecten) en in verschillende ontwikkelstadia te hanteren. Dat maakt Value Management een veelzijdig instrument dat iedere keer op maat kan worden toegepast al naar gelang de omvang van de uitdaging. Deze 3-daagse basisopleiding is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in wat Value Management is en wat de mogelijkheden zijn binnen hun organisatie. 

 

BasisOpleiding

De training: De 3-daagse Awareness is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board). Na een succesvolle afronding krijgt de deelnemer een Bewijs van Deelname. Certificering betekent voor de deelnemers een meer professioneel imago, toegang tot netwerken op dit gebied en betere kansen in projecten waarbij Value Management studies verplicht zijn. Voor meer informatie over het Value Management groeipad verwijzen wij graag naar de laatste bladzijde van de flyer.

Resultaat: Aan het einde van de opleiding hebben de deelnemers inzicht in Value Management en Value Engineering en wat het verschil is. Ze hebben het proces en specifieke tooling, zoals het FAST diagram en het Value profiel, zelf ervaren aan de hand van een case en begrijpen wat er voor nodig is om een Value studie te organiseren. Daarnaast hebben ze het inzicht in kansen die VM biedt voor hun organisatie en wat er nodig is om VM in de organisatie te verankeren.

Doelgroep: De training is bedoeld voor mensen die willen weten wat VM voor hun organisatie kan betekenen en wat ervoor nodig is om VM te implementeren. Dit zijn typisch lijnmanagers, teamleiders, project-, programma, en portfoliomanagers. De opleiding is ook zeer geschikt voor professionals die veel in aanraking komen met VM, deelnemen aan value studies en/of een beter begrip willen hebben van de methodiek. Deze opleiding heeft geen toelatingseisen. Elke geïnteresseerde is welkom.

Aanmelding

De Basisopleiding Value Management vindt alleen doorgang bij tenminste 10 aanmeldingen. Het maximaal aantal deelnemers is 15. Tijdens de opleiding wordt gestreefd naar zoveel mogelijk kruisbestuiving tussen deelnemers met verschillende achtergronden en organisaties. Om die reden zijn er maximaal 3 plekken beschikbaar per organisatie. Alleen in het geval er nog plekken beschikbaar zijn, worden meer deelnemers per organisatie geaccepteerd. Meld u nu aan via het aanmeldingsformulier.

Partners

Close