DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.

6-daagse Basisopleiding Value Management

6-daagse Basisopleiding Value Management

6-daagse Basisopleiding Value Management

Een unieke 6-daagse (3x2 dagen) Nederlandstalige basisopleiding Value Management (face-to-face).

“Laat uw project of product beter renderen”
“Meer rendement en tevreden klanten”
.


Een impressie van de VM Basis opleiding

Deze basisopleiding is de eerste stap in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board) en heeft tot doel om de deelnemer voor te bereiden op het uitvoeren van Value Management studies.

Om de deelnemer zo goed mogelijk voor te bereiden op de praktijk wordt een groot deel van de opleiding besteed aan een case studie om de geleerde theorie direct in de praktijk te oefenen. Na een succesvolle afronding krijgt de deelnemer het DACE BASIS certificaat Value Management. Dit certificaat is gelijkwaardig aan het Amerikaanse AVS certificaat van SAVE International.

Partners

Close