DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.DACE verzorgt de opleiding van Cost Engineers en Value Engineers in Nederland en onderhoudt de contacten met EGB (European Governing Board – Value for Europe), SAVE International en ICEC, de International Cost Engineering Council.

VM2-opleiding

VM2-opleiding

VM2-opleiding

Sinds november 2014 organiseert DACE  een 3-daagse Nederlandstalige Advanced I (VM2) opleiding Value Management. Deze opleiding is de tweede stap (van de drie) in het Europese certificeringstraject volgens de opleidingsnorm Value for Europe (European Governing Board) en heeft tot doel om de deelnemer verder te ontwikkelen in het toepassen van Value Management.

DACE_20141119_001-DACE_bijeenkomsten (1)

 

 
De Advanced 1 opleiding is gericht op het verder verbeteren van de competenties en kennis van de Value Manager op het gebied van het begeleiden van Value studies. Deze opleiding heeft een sterk reflectief karakter en biedt tevens een verdere verdieping in technieken en achtergrond. Daarnaast ligt de nadruk op de uitwisseling van opgedane ervaringen/kennis van de deelnemers. Vanwege het sterk reflectieve- en kennisuitwisselingskarakter van de opleiding, blijft de groepsgrootte beperkt tot maximaal 8 deelnemers. 

Ter voorbereiding vragen we alle deelnemers om een uitgevoerde Value Management studie te selecteren om lesstof en ervaringen op te reflecteren. Daarnaast wordt tijdens de kick-off gekeken welke leer/ontwikkeldoelen er zijn, zodat de opleiding hier zo veel mogelijk op kan worden ingericht. De vereiste startkennis is het DACE basiscertificaat VM + 3 geleide VM studies.

 

VM stappenplan

 

 

De Advanced I opleiding Value Management vindt alleen doorgang bij tenminste 5 aanmeldingen. Het maximaal aantal deelnemers is 8. 

Partners

Close