DACE is een onafhankelijke stichting met als missie de constante ontwikkeling van de vakgebieden Cost Engineering en Value Management door de gehele keten heen binnen de procesindustrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW) en machinebouw & maakindustrie in Nederland

Over DACE

Over DACE

Over DACE

DACE is het netwerk en kenniscentrum voor Cost Engineering en Value Management in het Nederlandse taalgebied.

DACE is een onafhankelijke stichting met bedrijfsdeelnemers (gecombineerd met Stichting NAP) en individuele deelnemers (samen aangeduid als deelnemers). DACE is lid van de International Cost Engineering Council (ICEC). 
Voor meer informatie over DACE bekijk de DACE presentatie.

 

logo-dace-fc-300dpi

 

 

Doelstelling
 

Het ontwikkelen en overdragen van kennis over de
vakgebieden Cost Engineering en Value Management. 

DACE geeft invulling aan haar doelstelling door professionals samen te brengen, bijvoorbeeld door contactbijeenkomsten, diverse bijeenkomsten en activiteiten vanuit de diverse Special Interest Groups. Waar mensen uit het vak elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen vindt kennisoverdracht plaats. 

 

Activiteiten

Kennis ontwikkelen en kennis overdracht wordt gerealiseerd door contactbijeenkomst te koppelen aan een mini conferentie met de nodige sprekers uit het vakgebied, door Special Interest Groups waar mensen met een bepaalde focus of interesse kennis bespreken en ontwikkelen en daarnaast biedt DACE vakinhoudelijke cursussen en opleidingen aan aan haar deelnemers, waarbij men certificeringen kan halen.

  • DACE organiseert verschillende gecertificeerde cursussen voor zowel Cost Engineers als Value Engineers.

  • DACE organiseert een Cost Engineering opleiding, die opleidt tot Certified Cost Engineer (ICEC certified) waarin de verschillende aspecten van het vakgebied worden behandeld. 

  • DACE organiseert een certified Professional in Value Management (PVM) en een Trainer in Value Management (TVM).

Daarnaast worden ook andere cursussen en workshops (mede) georganiseerd op het gebied van Cost Engineering en Value Management. 

Voor meer informatie over DACE cursussen --> Opleidingen

Partners

Close