Cursus Essenties van Cost Engineering 2024

Cursus Essenties van Cost Engineering 2024

16 januari 2024 om 11:22 door Communicatie DACE 0 reacties

Meld je nu aan voor de Cursus Essenties van Cost Engineering 2024.

De vierdaagse cursus is bedoeld voor project engineers en projectleiders die met Cost Engineering en Cost Control in aanraking komen, maar het vak niet als hoofdfunctie hebben. Alle aspecten met betrekking tot het opstellen van begrotingen voor investeringsprojecten en de bewaking hiervan komen aan de orde. De cursus is in het bijzonder gericht op de sectoren procesindustrie en energiebedrijven.

Dace Logo

Cursus Essenties van Cost Engineering 2024

Geachte deelnemer,

Investeringskapitaal blijft een schaars goed en het is dan ook van groot belang dat bedrijven hun investeringsbeslissingen op betrouwbare begrotingen kunnen baseren en dat de eenmaal goedgekeurde projecten goed bewaakt worden met betrekking tot kosten en voortgang. Kortom, juist nu is het van belang om uw Project Engineers de essenties van het vak Cost Engineering bij te brengen.

Graag informeren wij u over de Cursus Essenties van Cost Engineering, die wordt georganiseerd op 20/21 juni en 27/28 juni 2024 (4 dagen totaal).

De vierdaagse cursus is bedoeld voor project engineers en projectleiders die met Cost Engineering en Cost Control in aanraking komen, maar het vak niet als hoofdfunctie hebben. Alle aspecten met betrekking tot het opstellen van begrotingen voor investeringsprojecten en de bewaking hiervan komen aan de orde. De cursus is in het bijzonder gericht op de sectoren procesindustrie en energiebedrijven.

Een uitgebreide beschrijving van de cursus treft u in de bijgaande flyer.
Aanmelden kan tot 17 mei 2024 via bijgaand aanmeldingsformulier.

Wij vragen u vriendelijk de cursusinformatie ook door te sturen naar mogelijk geïnteresseerde collega's en/of relaties.
Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het secretariaat van DACE.

Flyer
Aanmeldformulier

Met vriendelijke groet,

Secretariaat
_______________________
Stichting DACE
Postbus 1058
3860 BB NIJKERK
Tel.: 033 - 247 34 55
E-mail: info@dace.nl
Website: www.dace.nl

 

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij persoonsgegevens. In onze privacyverklaringinformeren wij u over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten